Lapas uzlabošana

Par forumu: jautājumi, noteikumi un citas derīgas lietas
ansis

Lapas uzlabošana

Post by ansis »

Patlaban notiek jaunās lapas izstrāde un pielāgošana, tāpēc arī pagaidām ir nosacīts klusums no manas puses.
Doma par jaunu lapas izskatu un pilnīgi jaunu tehnisko pusi (kas pat ir daudz svarīgāk par izskatu) mani nav likusi mierā jau pāris gadus. Nu jau ir tāda kā noslēguma stadija. Cerams, ka līdz jāņiem būšu ticis ar visu galā, un varēšu izdzert vairāk alu :)
Image
ansis

Re: Lapas uzlabošana

Post by ansis »

Gluži līdz jāņiem nesanāca, bet tieši uz 2019. gada beigām gan palaidu lapu dzīvē.
Lapa ir uzlikta uz pilnīgi jauna, manis izstrādāta dzinēja.
Vizuālais izskats ir nomainīts uz modernāku, pilnekrāna izskatu,
Laikam jau varētu stāstīt un stāstīt, bet nu pats, pats galvenais ir tas, ka esmu 100% prom no wordpress, un jūtos lieliski :)

Iepriekšējais lapas izskats
Image

Jaunais lapas izskats
Image

P.s. Protams, ka vēl kādu laiku būs kļūdiņas, jo vienam tas ir diezgan paliels darbs. It sevišķi jau tāpēc, ka jau pamatdarbā pietiek darba ar datoriem, un nogurums dara savu...

Ja kāda kļūda iekrīt acīs, nebūtu slikti padot ziņu facebook lapā, vai arī tepat, forumā ;)
Image
ansis

Post by ansis »

Lapai pievienoju paroles nomešanas iespēju.
Lai saņemtu paroles atiestatīšanas saiti, ir nepieciešams epasts, kuru ievadījāt pie komentāra ierakstīšanas.
Tiešais links: https://filatelija.lv/forgot-password.php

Vai arī ejam uz jebkura raksta komentāriem, un klikšķinam uz saites "Aimirsu paroli".

Image
Image
Aiga

Post by Aiga »

Man ir ļoti daudz ideju kā varētu filatēijas lapa izskatīties, es tikai varbūt nebūtu tā labākā satura veidotāja, jo esmu hobija iesācēja. Bet ja nav pretī apskatīt idejas, labprāt nosūtītu! :)
Post Reply