Kā atmest smēķēšanu

Sarunas par visu, ne tikai par filatēliju
ansis

Post by ansis »

Šodien (26/09/2013) Eiropas Savienības dalībvalstīs tiek svinēta pirmā Bijušo smēķētāju diena, lai apsveiktu cilvēkus, kuri pilnībā atteikušies no smēķēšanas vai arī spēruši pirmos soļus ceļā uz dzīvi bez tabakas dūmiem

Links

P.s. Man jau rit 778 diena bez pīpēm
Image
ansis

Post by ansis »

900 diena bez cigaretēm + šodien vēl vārdadiena!!! 
Image
nereģistrēts

Post by nereģistrēts »

Hipnoterapeits E.Skrodelis. www.hipnoze.lv!! Smēķēju apmēram desmit gadus. Uz hipnozi gāju ļoti skeptiska, bet vēl joprojām esmu ļoti pārsteigta kā tas darbojās.. un jau pirmajā reizē, sajūta tāda,ka nekad nebūtu to darījusi. 80 lati, bet tik tiešām, ir tā vērts.. jau 2 gadus kā brīva!!
ansis

Post by ansis »

Mazaa teica
Hipnoterapeits E.Skrodelis. www.hipnoze.lv!! Smēķēju apmēram desmit gadus. Uz hipnozi gāju ļoti skeptiska, bet vēl joprojām esmu ļoti pārsteigta kā tas darbojās.. un jau pirmajā reizē, sajūta tāda,ka nekad nebūtu to darījusi. 80 lati, bet tik tiešām, ir tā vērts.. jau 2 gadus kā brīva!!
Uzreiz pēc hipnozes vairs negribās smēķēt? Zinu, ka pazīstami gāja uz adatu terapiju, bet tā palīdzēja tik uz vienu vai dažām dienām. Kūpina tāpat tālāk
Image
ansis

Post by ansis »

Šodien ir 2050 diena bez cigaretēm :)

Pat neticās, ka es biju pīpojis apmēram 20 gadus... 
Image
filatelija.lv

Post by filatelija.lv »

Kā jau tas ir loģiski saprotams, visi filatēlisti lasa grāmatas. Un daudz lasa…

Daudzi no filatēlistiem ir ieslīguši arī smēķētāju gūstā. Pamēģināsim izveidot šo foruma tēmu kā sava veida palīdzību tiem, kuri ir nolēmuši atmest šo netikumu.

Ko tur liegties, es pats arī intensīvi kūpinu, bet sāk jau apnikt. Kāpēc?

1) Nemitīga smēķu smaka…

2) Nauda… Es kvēpinu drusku zem paciņas dienā, bet nu rēķināsim paciņu dienā. Tas ir ~1.60 * 30 = 48 LVL mēnesī. Gadā tas tā kā būtu 576.- LVL. Gana iespaidīga summa, par kuru varam iegādāties gan kaut ko kolekcijai, gan mājai, vai nomaksāt kādu preci līzingā…

3) Veselība…

Tad lūk, ir tāda grāmata – autors Allen Carr "Kā viegli atmest smēķēšanu". Lejupielādēt

Ir arī audiogrāmata, diemžēl, tikai Krievu valodā, bet nu varbūt arī noder.

Padalamies ar saviem padomiem / ieteikumiem, un atceramies, ka smēķēšana vairs nav modē. Tagad modē ir nesmēķēt ;) Arī pašiem vairs nebūs jāiet ārā (lietū) lai uzsmēķētu…

P.s. izveidoju šo topiku, jo liekas, ka tagad daudziem tā ir tāda sasāpējusi doma…
Post Reply